Nytårsmenu

Forret:

Laksetatar af fersk og røget færøsk laks, rørt med æggeblomme, creme fraiche, dild, purløg, agurk, skalotteløg, selleri og toppet med sprød salat. serveres med en fantastisk surdejsbolle, med brunet smør.

Mellemret:

Cremet jordskokkesuppe med kartoffel chips, trøffel olie og sprødstegt iberico skinke.

Hovedret:

Dansk kalv fra Himmerland. Knust kartoffel med Vesterhavs ost og estragon. Stegte svampe, brændte løg og grillede gulerødder, med dertilhørende portvins sky.

Dessert:

Chokoladeganach med myntepocherede pære, brændt hvid chokolade, passionsfrugtgele, mandelknas og skovsyre.

395 KR. PR. KUVERT

Filters Sort results
Reset Apply
395,00 kr.
Max:
Min: 1
Step: 1
355,00 kr.
Max:
Min: 1
Step: 1
169,00 kr.
Max:
Min: 1
Step: 1

Forret:

Grøntsags tembali med ricotta, serveres med sauce verte, sprøde salater og surdejsbolle med brunet smør

Mellemret:

Cremet jordskokkesuppe med kartoffel chips, trøffel olie og smørstegte croutoner

Hovedret:

Grillet spidskål med lime og hvidløg, knust kartoffel med vesterhavs ost og estragon. Stegte svampe, brændte løg og grillet gulerødder, portvinssky lavet på grøntsags font

Dessert:

Chokoladeganach med myntepocherede pære, brændt hvid chokolade, passionsfrugtgele, mandelknas og skovsyre.

355 KR. PR. KUVERT

Filters Sort results
Reset Apply
395,00 kr.
Max:
Min: 1
Step: 1
355,00 kr.
Max:
Min: 1
Step: 1
169,00 kr.
Max:
Min: 1
Step: 1

Hovedret:

Panko paneret kylling, små stegte kartofler, stegte gulerødder og dertil sød chilimayo

Dessert:

Chokoladeganach med myntepocherede pære, brændt hvid chokolade, passionsfrugtgele, mandelknas og skovsyre.

169 KR. PR. KUVERT

Filters Sort results
Reset Apply
395,00 kr.
Max:
Min: 1
Step: 1
355,00 kr.
Max:
Min: 1
Step: 1
169,00 kr.
Max:
Min: 1
Step: 1