Forret:
Laksetatar af fersk og røget færøsk laks, rørt med æggeblomme, creme fraiche, dild, purløg, agurk, skalotteløg, selleri og toppet med sprød salat. serveres med en fantastisk surdejsbolle, med brunet smør.
Mellemret:
Cremet jordskokkesuppe med kartoffel chips, trøffel olie og sprødstegt iberico skinke.
Hovedret:
Dansk kalv fra Himmerland. Knust kartoffel med Vesterhavs ost og estragon. Stegte svampe, brændte løg og grillede gulerødder, med dertilhørende portvins sky.
Dessert:
Chokoladeganach med myntepocherede pære, brændt hvid chokolade, passionsfrugtgele, mandelknas og skovsyre.
395 KR. PR. KUVERT
395,00 kr.
|
Max:
Min: 1
Step: 1
|
||
355,00 kr.
|
Max:
Min: 1
Step: 1
|
||
169,00 kr.
|
Max:
Min: 1
Step: 1
|
Forret:
Grøntsags tembali med ricotta, serveres med sauce verte, sprøde salater og surdejsbolle med brunet smør
Mellemret:
Cremet jordskokkesuppe med kartoffel chips, trøffel olie og smørstegte croutoner
Hovedret:
Grillet spidskål med lime og hvidløg, knust kartoffel med vesterhavs ost og estragon. Stegte svampe, brændte løg og grillet gulerødder, portvinssky lavet på grøntsags font
Dessert:
Chokoladeganach med myntepocherede pære, brændt hvid chokolade, passionsfrugtgele, mandelknas og skovsyre.
355 KR. PR. KUVERT
395,00 kr.
|
Max:
Min: 1
Step: 1
|
||
355,00 kr.
|
Max:
Min: 1
Step: 1
|
||
169,00 kr.
|
Max:
Min: 1
Step: 1
|
Hovedret:
Panko paneret kylling, små stegte kartofler, stegte gulerødder og dertil sød chilimayo
Dessert:
Chokoladeganach med myntepocherede pære, brændt hvid chokolade, passionsfrugtgele, mandelknas og skovsyre.
169 KR. PR. KUVERT
395,00 kr.
|
Max:
Min: 1
Step: 1
|
||
355,00 kr.
|
Max:
Min: 1
Step: 1
|
||
169,00 kr.
|
Max:
Min: 1
Step: 1
|